” عضو هیات امنای موسسه خیریه ابرار قائم:وظیفه حساس سازی در جامعه بر عهده موسسات خیریه است .
” عضو هیات امنای موسسه خیریه ابرار قائم:وظیفه حساس سازی در جامعه بر عهده موسسات خیریه است .

عضو هیات امنای موسسه خیریه ابرار قائم در گردهمایی سالانه این موسسه، گفت: موسسات خیریه باید حساس سازی اجتماعی را به بهترین نحو ممکن انجام دهند و ابرار قائم توانسته است در حوزه فقر مسکن به این مهم بپردازد. سعید جلالی با اشاره به دریافت گواهینامه استاندارد بین المللی توسط موسسه خیریه ابرار قائم، گفت: […]

عضو هیات امنای موسسه خیریه ابرار قائم در گردهمایی سالانه این موسسه، گفت: موسسات خیریه باید حساس سازی اجتماعی را به بهترین نحو ممکن انجام دهند و ابرار قائم توانسته است در حوزه فقر مسکن به این مهم بپردازد.

سعید جلالی با اشاره به دریافت گواهینامه استاندارد بین المللی توسط موسسه خیریه ابرار قائم، گفت: این گواهینامه استاندارد به دلیل شفافیت مالی این موسسه و موفقیت در زمینه حساس سازی فقر و حساس سازی فقر مسکن به صورت تخصصی، کسب شده است.

جلالی در ادامه افزود: قبل از موسسه خیریه ابرار قائم، تنها موسسات محک، ثمر و بچه های آسمان موفق به کسب گواهی استاندارد SGS شده اند و خیریه ابرار قائم تنها موسسه خارج از پایتخت و تنها موسسه خارج از حوزه سلامت است که موفق به اخذ این گواهی استاندارد شده است.

سعید جلالی با تاکید بر مساله حساس سازی فقر گفت: اولین حساس سازی اجتماعی که در کشور موفق بوده، نهضت مدرسه سازی است. مدرسه سازی در عرض ۳ دهه ۳۱ هزار انسان خیر را گردهم آورده است.

سعید جلالی در رابطه با موضوع بد مسکنی به جدول ناترازی جمعیت تبریز اشاره کرد و گفت:به نقل از شهرداری و مسکن و شهرسازی امروز ۴۵۰ هزار نفر در سکونتگاه های غیر استاندارد زندگی می کنند. در ۱۳۳۵ که پایه سال آماری در ایران است، جمعیت کل کشور در حدود ۱۹ میلیون نفر بود. امروز آمار ثبت احوال نشان می دهد که جمعیت ایران نزدیک به ۸۵ میلیون نفر است. یعنی در عرض ۶۵ سال میزان جمعیت کشور ۴٫۴ برابر اضافه شده است. اما این وضعیت در تبریز به تراژدی می ماند.

وی افزود: تبریز در سال ۱۳۳۵ تعداد ۲۸۹ هزار نفر جمعیت داشت که امروز نزدیک به ۷/۱ میلیون نفر رسیده اند. ضریب رشد جمعیت تبریز طی این مدت ۹/۵ برابر شده است. مابه التفاوت این رقم با متوسط کشوری همان رقم ۴۵۰ هزار نفر جمعیت مازاد تبریز است.

این خیر باسابقه تبریزی، عدم همسویی دولت و خیریه ها را به عنوان مشکل اصلی در معضل فقر دانست و عنوان کرد: مشکل اصلی در این است که در خارج از کشور سیاست های فقر زدای دولت با خیریه ها در یک خط است ولی در ایران به آن صورت نیست و دولت در حال تولید فقر است و خیریه ها بصورت پاک کن در حال پاک کردن فقر هستند.

جلالی ادامه داد: ما در حوزه مسکن ۲ واژه بین المللی کارتن خوابی و بی خانمانی را داشتیم که متاسفانه امسال در تبریز با مساله چادر نشینی نیز آشنا شدیم. در ایران گرمخانه مکانی اجتماعی نیست و به صورت انفرادی به معتادان و کارتن خوابان اختصاص دارد و خانواده هایی که نمی توانند از گرمخانه ها استفاده کنند، مجبورند در چادر زندگی کنند.

وی تاکید کرد: متاسفانه بیماری کرونا در ۳ وجه سلامت، اقتصاد و اجتماع به ما ضربه زده است. این روزها اقتصاد نسبت به مسائل انسانی بی رحم شده است. همین موضوع سبب می شود که نقش خیرین و تاثیر آن ها بیشتر شود.گفتنی است، گردهمایی سالانه موسسه خیریه ابرار قائم تبریز، جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰ در تالار معلم تبریز با حضور خیرین و شهروندان تبریزی برگزار شد.”