برداشت ۱۱۰۰ تن محصول انجیر در استان آذربایجان شرقی
برداشت ۱۱۰۰ تن محصول انجیر در استان آذربایجان شرقی

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از برداشت ۱۱۰۰ تن محصول انجیر در سال ۱۴۰۱ در استان آذربایجان شرقی خبر داد.به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، محمدباقر بی پروا در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه انجیر میوه مناطق نیمه گرمسیری است گفت: به همان اندازه که […]

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از برداشت ۱۱۰۰ تن محصول انجیر در سال ۱۴۰۱ در استان آذربایجان شرقی خبر داد.
به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، محمدباقر بی پروا در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه انجیر میوه مناطق نیمه گرمسیری است گفت: به همان اندازه که درخت انجیر به گرمای زیاد مقاوم است نسبت به سرما مخصوصاً در دوره جوانی حساس است.
وی با بیان اینکه حدود ۰٫۲ درصد از سطح باغات انجیر کشور در استان آذربایجان شرقی واقع است گفت: سطح زیر کشت انجیر در استان ۱۳۵ هکتار می باشد که ۱۳۰ هکتار از این باغات بارور و ۵ هکتار نیز غیر بارور است .
مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه باغات انجیر استان عمدتاً در سطح شهرستانهای جلفا، خداآفرین، میانه، هوراند و مرند پراکنده است افزود: سطح باغات انجیر شهرستان جلفا ۱۰۶ هکتار است و قریب به ۸۰درصد از سطح باغات و ۸۵درصد از محصول انجیر تولیدی استان مربوط به این شهرستان می باشد شهرستانهای خداآفرین و میانه با ۸ هکتار سطح زیر کشت، حائز رتبه های بعدی می باشند.
وی ادامه داد: عمده ارقام انجیر استان را ارقام بنفشه، آق بی دانه ( سفید بی دانه) ، سیاه و سفید تشکیل داده است.
بی پروا با بیان اینکه میزان محصول انجیر تولیدی سالانه استان ۱۱۰۰ تن می باشد گفت: محصول انجیر به صورت خشک، تازه خوری ، شربت انجیر، مربا، مارمالاد ، کمپوت و پوره ، قابل مصرف می باشد.

روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان