۳۳ شرکت دانش بنیان در پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند
۳۳ شرکت دانش بنیان در پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز مشغول به فعالیت هستند

به گزارش خبرنگار صدای آناک،جلال شیری در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: روز جمعه که گذشت روز پژوهش نام داشت ودانشگاه  تبریز برنامه فشرده ای به مناسبت هفته پژوهش و این روز گرامی تدارک دیده بود. وی گفت: دانشگاه تبریز در اخرین رتبه بندی وزارت علوم در بین دانشگاه های سراسری کشور در حوزه […]

به گزارش خبرنگار صدای آناک،جلال شیری در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: روز جمعه که گذشت روز پژوهش نام داشت ودانشگاه  تبریز برنامه فشرده ای به مناسبت هفته پژوهش و این روز گرامی تدارک دیده بود.

وی گفت: دانشگاه تبریز در اخرین رتبه بندی وزارت علوم در بین دانشگاه های سراسری کشور در حوزه پژوهش رتبه ۶ و در بین کل دانشگاه ها رتبه ۹  را دارد.

شیری معاون پژوهش و فناوری تبریز گفت: دانشگاه تبریز اقدامات ابتکاری زیادی برای شعار سال ۱۴۰۱ وجود دارد می‌توان به تأسیس مدرسه‌ی اشتغال با همکاری اداره‌ی کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان اشاره کرد نفراتی را از میان دانشجویان انتخاب شده که مستقیما به شرکت‌های کارآفرینان جذب و مشغول به کار می‌شوند.

وی اضافه کرد:  در بخش پژوهش، راهبردهای کلی در چند محور داریم که تقویت پژوهش بین رشته ای و اهتمام به تحقیقات بین رشته ای در زمره این راهبردها است.

شیری در ادامه افزود: تاکنون حدود ۵۰ طرح در بحث ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت اجرا شده و به مراحل نهایی رسیده است از جمله زیست محیطی، علوم اجتماعی و فرهنگی،کشاورزی، دامپزشکی و… هستند که با همکاری دانشگاه منتج به نتیجه شده است.

وی در ادامه نیز اظهار کرد: دانشگاه تبریز برای ورود اساتید به جامعه‌ و صنعت  یک دوره شش ماهه الزامی فرصت مطالعاتی جامعه و صنعت برای اساتید گذاشته شده است تا کلیدی برای نقطه شروع ورود انها به صنعت باشد و اعتبارات ویژه ای برای اساتیدی که وارد طرح های صنعتی شوند در نظر گرفته شده است و همچنین طرح دستیار پژوهش نیز در حال اجراست.

شیری افزود: افق دید سه ساله‌ای با کشورهای ترکیه، عراق، آذربایجان، ارمنستان، ترکمنستان و ازبکستان تعریف کرده‌ایم و از نظر طرح‌های فعال اجرایی نیز بیش از ۶۵ طرح فعال مشارکتی علمی در حال اجرا است.

معاون پژوهش و فناوری تبریز در آخر افزود: در حال حاضر از بین ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجوی خارجی متقاضی ثبت نام در دانشگاه تبریز، حدود ۸۰۰ دانشجو پذیرش شده است که هدف ما از جذب دانشجویان خارجی صرفا جذب منابع مالی نیست و شاید تنها مشکلی که این دانشجویان دارند و به دلیل داشتن این مشکل، تصور پایین بودن سطح علمی آن‌ها القاء می‌شود، بحث زبان فارسی این دانشجویان است و ما از طریق آموزش زبان فارسی در مرکز آموزش زبان دانشگاه در حال رفع این مشکل  هستیم.

خبرنگار سمیه امینی