برگزاری مسابقه طبخ آبزیان در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی
برگزاری مسابقه طبخ آبزیان در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان استان آذربایجان شرقی از برگزاری مسابقه طبخ آبزیان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت خبر داد.به گزارش صدای آناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، جواد گوزلی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مسابقه با حضور مدیران و همکاران سازمان جهادکشاورزی استان و با مشارکت جمعی از بانوان شاغل […]

مدیر شیلات و امور آبزیان استان آذربایجان شرقی از برگزاری مسابقه طبخ آبزیان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت خبر داد.
به گزارش صدای آناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، جواد گوزلی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مسابقه با حضور مدیران و همکاران سازمان جهادکشاورزی استان و با مشارکت جمعی از بانوان شاغل در سازمان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این مسابقه تعداد ۱۴ غذای تهیه شده از آبزیان که به مرحله نهایی راه یافته بودند به داوری عمومی گذاشته شد که تعداد ۶ غذای تهیه شده آراء بیشتری کسب کردند و در نهایت با داوری طعم و مزه توسط خاتمی مدیر داخلی رستوران ماهی خوب تبریز به همراه ۳ تن از سرآشپزهای رستوران ماهی خوب ، تعداد ۳ غذای برتر تهیه شده از ماهی و یک غذای برتر تهیه شده از آبزیان (ریز جلبک اسپیرولینا) انتخاب شدند .
گوزلی با اشاره به مزایای مصرف آبزیان و ضرورت ارتقاء سرانه مصرف آبزیان در استان افزود : ایجاد تنوع در شیوه های طبخ غذاهای آبزیان ، استفاده از گوشت آبزیان در طبخ غذاهای سنتی و تغییر عادات غذایی به ویژه در کودکان و نوجوانان سلامت نسل جدید را به همراه خواهد داشت .
وی در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس و جوائز از برگزیدگان این مسابقه قدردانی کرد.
شایان ذکر است طبق برنامه ریزی قبلی سوپ ماهی جهت آشنایی با طعم و مزه و ترویج تهیه سوپ از استخوان و گوشت ماهی بین شرکت کنندگان توزیع شد.