سهند به شهرهای جامعه ایمن و مروج سلامت جهان پیوست
سهند به شهرهای جامعه ایمن و مروج سلامت جهان پیوست

با تائید سازمان بهداشت جهانی شهر سهند به عنوان چهارصدو هفتمین شهر جامعه ایمن و مروج سلامت شهرهای جهان ملحق شد . به گزارش آناک پرس به نقل از  روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر سهند : در این مراسم که با حضور مدیران استانی و نمایندگان جهانی سازمان بهداشت جهانی انجام شد پروفسور […]

با تائید سازمان بهداشت جهانی شهر سهند به عنوان چهارصدو هفتمین شهر جامعه ایمن و مروج سلامت شهرهای جهان ملحق شد .

به گزارش آناک پرس به نقل از  روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر سهند : در این مراسم که با حضور مدیران استانی و نمایندگان جهانی سازمان بهداشت جهانی انجام شد پروفسور گلدبرند شونبرگ مدیر کل مرکز بین المللی ارزیابی جامع ایمن و سلامت و دکتر محمدی مشاور ارشد از کشور سوئد بطور رسمی الحاق شهر سهند به جوامع ایمن و مروج سلامت را اعلام کردند .

طرح الحاق این شهر از سال ۱۳۹۵به منظور ارتقای ایمنی و سلامت شهروندان شهر سهند آغاز شده و امید است همکاری بین بخشی جامعی برای حصول به اهداف آن صورت گیرد بنابراین با همکاری های کمیته های تخصصی و دبیران مربوطه با الحاق این شهر به شبکه بین المللی جوامع ایمن شهر سهند در زمده شهرهای ایمن قرار گرفت . در ادامه گواهینامه الحاق شهر جدید سهند به سازمان جوامع ایمن توسط پروفسور شونبرگ به مهندس نظامی شهردار سهند به نمایندگی از طرف این شهر تقدیم شد .

فرماندار اسکو با اشاره به دلایل انتخاب شهر سهند توسط این مرکز گفت: بعضا این برداشت عنوان می شود که در این طرح ما سهند را ایمن ترین شهر شمالغرب کشور معرفی می کنیم در حالی که اینطور نیست. بلکه مهمترینعلل انتخاب این شهر چهار مشخصه است که عبارتند از مشارکت بین بخشی ادارات،مشارکت مردمی، اقدام مبتنی بر شواهد موجود و داده های کمی و در نهایت وجود برنامه نظامند و مستمر برای ارتقای ایمنی همه گروههای سنی، اقشار و هر دو جنس.

محمدزاده با تقدیر از تلاش های دستگاه های مختلف در اجرای این پروژه اظهار داشت: الحاق شهر سهند به شبکه جهانی جوامع ایمن نتیجه همکاری بین بخشی میان دستگاه های مختلف اجرایی است که به نوبه خود از تمامی آن ها قدردانی می کنم. اما آن چه در تداوم اجرای این پروژه بسیار مهم است، مشارکت بیش از پیش شهروندان و نهادهای مردمی در تحقق اهداف آن است که امیدوارم با همکاری اقشار مختلف مردم روند پیشبرد این طرح بیش از پیش تسریع گردد.صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آئین ضمن اعلام آمادگی کامل به منظور کمک به اجرای این طرح گفت: تلاش برای ارتقای سطح ایمنی و سلامت شهروندان یکی از مهم ترین اولویت های دولتمردان و مدیران است و الحاق شهر سهند به شبکه جهانی جوامع ایمن این پیام مهم را دربر دارد که می توان با همکاری دستگاه های اجرایی و با مشارکت مردم، گام هایی مهم و اساسی به منظور ارتقای زندگی و آرامش شهروندان برداشت.شهردار سهند در حاشیه مراسم این پروژه را بر مبنای مشارکت مردم و برنامه ریزی بلند مدت در راستای ۱-ایجاد بستر همکاری بین بخشی برای ارتقای ایمنی و سلامت

۲-افزایش آگاهی –ایجاد نگرش مثبت –توانمند سازی و اصلاح سبک زندگی ساکنان شهر جدید سهند

۳-ارتقای دسترسی مردم به خدمات بهداشتی درمانی

۴ -کاهش خطرات و تصادفات ترافیکی در محدوده شهر جدید سهند

۵-کاهش آسیب های اجتماعی در شهر

۶-ایجاد محیط پشتیبان برای زندگی مردم تاکید نمود