افتتاح یک واحد سردخانه و سورتینگ با ظرفیت تولید سالانه یک‌هزار تن در آذرشهر
افتتاح یک واحد سردخانه و سورتینگ با ظرفیت تولید سالانه یک‌هزار تن در آذرشهر

‌یک واحد سردخانه و سورتینگ با هدف ارتقای ایمنی و امنیت غذایی جامعه و کمک به ایجاد اشتغال و درآمد، با ظرفیت تولید سالانه یک‌هزار تن با حضور تراب محمدی سرپرست استانداری آذربایجان شرقی و اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در بخش گوگان شهرستان آذرشهر افتتاح شد.به گزارش صدای آناک به نقل […]

‌یک واحد سردخانه و سورتینگ با هدف ارتقای ایمنی و امنیت غذایی جامعه و کمک به ایجاد اشتغال و درآمد، با ظرفیت تولید سالانه یک‌هزار تن با حضور تراب محمدی سرپرست استانداری آذربایجان شرقی و اکبر فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در بخش گوگان شهرستان آذرشهر افتتاح شد.
به گزارش صدای آناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آذرشهر در مراسم افتتاح این سردخانه گفت: محصول سیر محصولی است که سودآور و دارای اشتغالزایی زیادی است.
حسن علیوند افزود: محصول سیر جز محصولاتی است که در طرح اصلاح الگوی کشت قرار دارد و در شهرستان آذرشهر نیز حدود ۲۰ هزار تن سیر در سال تولید می شود.
وی ادامه داد: شهرستان آذرشهر در فرآوری سیر فعالیت دارد و به تکمیل زنجیره و سورتینگ توجه زیادی شده است بطوریکه بیش از ۱۰۰ هزار تن محصول از استان های دیگر و شهرستان ها به این شهرستان وارد می شود.
علیوند گفت: فاز اول شهرک سیر با همکاری بخش خصوصی در حال احداث است و فاز بعدی نیز از اراضی ملی احداث خواهد شد.
وی افزود: جهاد کشاورزی برای ایجاد سردخانه ها و تکمیل زنجیره محصول سیر آمادگی داشته و حمایت های لازم را انجام می دهد.
مدیر سردخانه و سورتینگ نیز گفت: این واحد با ظرفیت یک هزار تن و اعتبار ۳۰ میلیارد ریال در حال اجرا و بهره برداری است.
حسن عیوضی افزود: در صورت حمایت و افتتاح فاز دوم اشتغالزایی این واحد از ۲۰۰ نفر به ۵۰۰ نفر قابل افزایش است.