۶۰ میلیارد تومان به ناحیه تخصصی کیف و کفش چالیش اختصاص پیدا می کند
۶۰ میلیارد تومان به ناحیه تخصصی کیف و کفش چالیش اختصاص پیدا می کند

به گزارش آناک پرس رئیس هیئت مدیره ناحیه کیف و کفش تبریز گفت: طی هفته های قبل جلسه ای که محمد امید ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور داشتیم قرار شد ۶۰ میلیارد تومان برای ناحیه صنعتی کیف و کفش چالیش اختصاص داده شود محمد حسین باقری ، در نشست خبری با اصحاب […]

به گزارش آناک پرس رئیس هیئت مدیره ناحیه کیف و کفش تبریز گفت: طی هفته های قبل جلسه ای که محمد امید ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور داشتیم قرار شد ۶۰ میلیارد تومان برای ناحیه صنعتی کیف و کفش چالیش اختصاص داده شود
محمد حسین باقری ، در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه شرکت ناحیه صنعتی چالیش، صنعت سالاری با سرمایه شخصی تاسیس و در راستای پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی و رهنمود های گرانبار مقام معظم رهبری احداث شده است اظهار داشت: ناحیه صنعتی چالیش در فاز اول منطقه ای به متراژ ۳۵ هکتار از اراضی منطقه قزلجه میدان ( منطقه ای همجوار با کلانشهر تبریز) را خریداری و مراحل قانونی تغییر کاربری و تبدیل آن به ناحیه صنعتی به نام چالیش با اخذ تمامی مجوزات قانونی دیگر انجام داده و پیرو آن در سال ۱۳۹۷ با امکان سنجی و توافقاتی که با فعالان اتحادیه های صنفی کیف و کفش تبریز و انجمن کفش تبریز صورت گرفت آن منطقه به شهرک تخصصی کیف و کفش و صنایع مربوطه اختصاص یافت.
وی تشریح کرد: با عنایت به این که تخصیص این شهرک مورد عنایت و تاکید رئیس جمهور واقع گردید و در سفر استانی خود بر توسعه آن تاکید نمودند در حال حاضر با توجه به پتانسیل های مختلفی که در این ناحیه از هر لحاظ وجود دارد هدف غایی هیئت مدیره ناحیه چالیش در برنامه کوتاه مدت خود بر این است که علاوه بر توسعه صنعت کفش و کیف و صنایع وابسته اقدامات زیر بنایی جهت توسعه این صنف در سطح کشور و منطقه برند کفش و کیف تبریز را جهانی نماید.
رئیس هیئت مدیره ناحیه کیف و کفش تبریز در مورد اهداف این ناحیه صنعتی افزود: هدف از تاسیس ناحیه صنعتی چالیش، ایجاد مرکزی متمرکز برای صنف تولید کنندگان کیف و کفش و سایر محصولات مرتبط برای افزایش بهره وری تولید، فروش و صادرات محصولات تولید شده می باشد.
وی در ادامه در مورد دیگر اهداف ناحیه صنعتی کیف و کفش خاطر نشان کرد: پراکندگی واحد های های تولیدی کوچک و بزرگ صنف کیف و کفش و لوازم مرتبط در سطح گسترده باعث گردیده است فعالان این صنف به آنچه لایق هستند تا کنون دست نیابند که با ایجاد ناحیه صنعتی این امکان به وجود خواهد آمد که تولید کنندگان و فعالان این صنف در تامین و تهیه مواد اولیه ، آگاهی و استفاده از دانش بروز دنیا و فروش و صادرات محصولات دغدغه ای نداشته باشند.
محد حسین باقری گفت: ایجاد شهرک صنعتی تخصصی کیف و کفش بعنوان اولین مرکز عرضه مستقیم محصولات تولیدی در سطح کشور بوده و در این راستا باعث جذب سرمایه در سطح استان خواهد شد ، همچنین با برنامه ریزی های بلند مدت هدف نهایی مدیران شهرک معرفی آن در سطح منطقه میباشد.
وی خاطر نشان شد: برند سازی شهرک صنعتی چالیش با تجمیع واحدهای تولیدی معتبر استان و کشور در سطح ملی و جهانی با استفاده از شیوه های مدرن تبلیغاتی می باشد .
در ادامه این جلسه یوسف زاده رئیس انجمن کفش تبریز اظهار کرد: به دنبال پیگیری ها و تلاش های هیئت مدیره انجمن کفش تبریز و هیئت امنای ناحیه صنعتی چالیش و حمایتهای استانداری و طی جلساتی با معاون طرح های روستائی و عشایری رئیس جمهوری در تبریز و تهران، با موافقت دکتر امید معاون محترم رئیس جمهوری وام کم بهره روستائی به ارزش ۶۰ میلیارد تومان برای احداث واحدهای صنعتی پرداخت می شود.
وی افزود: الحمدالله دید دولت به صنعت کیف و کفش مثبت بوده و با حمایت های استانداری و شرکت شهرکهای صنعتی و سازمان صنعت معدن و تجارت و سرمایه گذاری بخش خصوصی شاهد تحقق آرزوی چندین ساله فعالان این صنعت با احداث اولین ناحیه صنعتی کیف و کفش کشور در تبریز هستیم.
یوسف زاده اظهار کرد: تبریز به عنوان یکی از شهرهای مهم در عرصه تولید کفش چرمی، بیشترین کارخانجات تولیدی کفش چرمی و فعالان کفش را دارد.
در پایان جلیه یوسف زاد رئیس انجمن کفش تبریز از دکتر امید معاون روستائی رئیس جمهور و خانم مهرابی معاون وزیر و مدیر کل نساجی و تمامی مسئولان استانی که در راه توسعه ناحیه صنعت کفش و اشتغالزایی یاری نموده اند تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این جلسه مدیر حقوقی و بازرس ناحیه صنعتی چالیش (صنعت کیف و کفش)، از پیشرفت بالای ۸۰ درصدی اجرای زیرساخت های ناحیه صنعتی چالیش خبر داد.
دکتر طهماسب پور با اعلام خبر فوق گفت: ناحیه صنعتی چالیش در مساحتی به متراژ ۳۵ هکتار در حوزه استحفاظی قیزیلجه میدان قرار دارد که از ۱۵۸ قطعه صنعتی قابل واگذاری ۱۴۴ قطعه واگذار شده است که شهرک در راستای انجام تعهدات خود در حال حاضر در مرحله اجرای زیرساخت های ناحیه صنعتی قرار دارد که الحمدالله بالای ۸۰ درصد پیشرفت داشته که در نوع خود باتوجه به مدت زمان آن بی سابقه است.
وی افزود: در حال حاضر گاز و برق موقت دایر بوده که برق دائمی با ۱۴ مگابایت در مرحله کابل گذاری قرار دارد و لوله کشی آب شرب انجام یافته که از چاه نیمه عمیق اختصاصی ناحیه با کمترین سختی و بدون نیاز به تصفیه تغذیه خواهد شد و همچنین لوله گذاری فاضلاب و آبیاری فضای سبز هم انجام شده است.
مدیر حقوقی و بازرس ناحیه صنعتی چالیش تصریح کرد: جدول گذاری محوطه نیز با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام می باشد که تا یک ماه آینده به پایان خواهد رسید و زیرسازی معابر اصلی قبلا صورت گرفته ومعابر فرعی نیز در حال انجام بوده تا بلافاصله نسبت به آسفالت اقدام گردد.