رئیس دانشگاه تبریز: قرار گرفتن دانشگاه تبریز در بین رتبه‌های ۱ تا ۴ دانشگاه‌های کشور
رئیس دانشگاه تبریز: قرار گرفتن دانشگاه تبریز در بین رتبه‌های ۱ تا ۴ دانشگاه‌های کشور

مجیدی گفت: دانشگاه تبریز در سال‌جاری در حوزه ارتباطات بین‌المللی در رتبه دوم قرار گرفته و همچنین جزو سه دانشگاه حامی پژوهش معرفی شده است. به گزارش خبرنگار آناک‌پرس، میر رضا مجیدی در جمع اصحاب رسانه، با بیان اینکه در حوزه دستاوردهای علمی رتبه ۱۶ را کسب کرده‌ایم، اظهار داشت: تا قبل از انقلاب دانشگاه […]

مجیدی گفت: دانشگاه تبریز در سال‌جاری در حوزه ارتباطات بین‌المللی در رتبه دوم قرار گرفته و همچنین جزو سه دانشگاه حامی پژوهش معرفی شده است.

به گزارش خبرنگار آناک‌پرس، میر رضا مجیدی در جمع اصحاب رسانه، با بیان اینکه در حوزه دستاوردهای علمی رتبه ۱۶ را کسب کرده‌ایم، اظهار داشت: تا قبل از انقلاب دانشگاه تبریز جمعا ۱۲ هزار دانشجو تربیت کرده بود اما امروزه این دانشگاه سالانه ۲۰ هزار دانشجو در خود تربیت میکند که ۴۰ درصد آنها دانشجویان تکمیلی و حدودا ۱۰ درصد دانشجویان در مقطع دکترا مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه ۱۲ نفر از اساتید دانشگاه تبریز جزو دانشمندان یک درصد برتر به شمار می‌روند، ابراز داشت: همچنین ۵ استاد چهره ماندگار، ۵ نفر از دانشمندان جهان اسلام و ۲۱ پژوهشگر برتر کشوری می‌باشند و در کنار این‌ها ۱۲ نفر در جشنواره‌ها کسب رتبه کرده‌اند.
مجیدی افزود: دانشگاه تبریز دارای ۸۰۰ عضو هیات علمی، ۲۰ دانشکده و آموزشکده، ۴ قطب علمی و ۳۰۰ آزمایشگاه می‌باشد.


وی با اشاره بر اینکه دانشگاه تبریز در کشور در رتبه یک تا چهار دانشگاه‌های کشور قرار گرفته است، عنوان کرد: دانشگاه تبریز در سال‌جاری در حوزه ارتباطات بین‌المللی در رتبه دوم قرار گرفته و همچنین جزو سه دانشگاه حامی پژوهش معرفی شده است.

رئیس دانشگاه تبریز در رابطه با پذیرش دانشجویان دانشگاه تبریز در کشورهای خارجی، مطرح کرد: کشورهای زیادی آماده‌ی پذیرش دانشجویان ما هستند و این موضوع نشان‌دهنده‌ی این است که دانشجویانی خوبی را تربیت و آموزش داده‌ایم.
وی در راستای تفاهم نامه‌ها و پروژه‌های انجام شده توسط دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: طرح‌های بسیاری در دانشگاه تبریز اجرا شده که افتتاح طرح فرآوری محصولات لبنی، سیستم آب قنات، صرفه جویی در مصرف برق و آب، چابک سازی برنامه‌ها و گروه‌ها از جمله آن برنامه‌ها بوده است.

اعتماد به دانشگاه‌ها از جمله‌راه‌حل‌های حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی
مجیدی در خصوص جهت‌دهی پایان‌نامه‌ها، بیان کرد: برای مثال در رشته انسانی هدفمان این بود که پایان‌نامه‌ها را در جهت تشخیص و شناسایی آسیب‌های اجتماعی هدایت کنیم هرچند که اعتقاد ما بر این است که مشکلات اجتماعی و اقتصادی جز با اعتماد به دانشگاه‌ها برطرف نمی‌شود.
وی با اشاره به اینکه مقالات ایرانی مشترک توسط دانشگاه‌ها به تایید می‌رسند، گفت: برای افزایش دیپلماسی علمی، برگزاری دوره‌های مشترک ارشد و دکتری با اتریش و ترکیه از این جمله بوده و بیش از ۱۵۰ طرح پژوهشی که به طور مشترک با پژوهشگران دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی کشور ترکیه و دانشگاه تبریز انجام شده به دبیرخانه رسیده است.
مجیدی با اشاره بر نزدیکی زمان رای دادن و انتخابات، ضمن اشاره بر اینکه دانشگاه‌ها نمی‌توانند ابزار یک جریان خاص سیاسی باشند، بیان کرد: دانشجویان می‌توانند در سیاست ورود کنند اما نباید به عنوان ابزار سیاسی شناخته شوند.

خبرنگار/ زهرا تاری‌زاده