یداله جعفری رئیس هیئت مدیره احیاگران امداد صنعت نانو: یکی از راهکارهای کاهش بیکاری آموزش مهارت های مختلف به فرزندان است
یداله جعفری رئیس هیئت مدیره احیاگران امداد صنعت نانو: یکی از راهکارهای کاهش بیکاری آموزش مهارت های مختلف به فرزندان است

جعفری گفت: برای جلوگیری ازتحصیل بی هدف و کاهش بیکاری در سطح جامعه باید فرزندان را با فعالیت‌ها و مهارت‌های مختلف آشنا کنیم،خلاقیت به بچه‌ها کمک می‌کند تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند، مهارت‌های اجتماعی خود را توسعه دهند. به گزارش آناک‌پرس، یداله جعفری ابراز داشت: مشکل شناسایی شده عصر ما عدم کشف و […]

جعفری گفت: برای جلوگیری ازتحصیل بی هدف و کاهش بیکاری در سطح جامعه باید فرزندان را با فعالیت‌ها و مهارت‌های مختلف آشنا کنیم،خلاقیت به بچه‌ها کمک می‌کند تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند، مهارت‌های اجتماعی خود را توسعه دهند.

به گزارش آناک‌پرس، یداله جعفری ابراز داشت: مشکل شناسایی شده عصر ما عدم کشف و شناخت خلاقیت و تحصیل کردن و حضور افراد در رشته‌هایی است که هیچ استعدادی در آن ندارند و یا علایق خود را پیدا نکرده‌اند در نتیجه پس از پایان دوره تحصیل نه مهارتی خواهند آموخت و نه در حوزه رشته تحصیلی‌شان قادر به انجام کاری خواهند بود.

جعفری ادامه داد: در واقع  بسیاری از افراد پس از فارغ‌التحصیلی متوجه می‌شوند که اصلا رشته‌مان را دوست نداشته‌اند، کشف استعداد کودکان، بهترین راهی است که فرزندان را با فعالیت‌ها و مهارت‌های مختلف آشنا می‌کند، لذا برای جلوگیری از تحصیل بی‌هدف و کاهش بیکاری بسیار موثر خواهد بود از همین رو بهترین کار این است که از همان کودکی به دنبال استعدادیابی فرزندان خود باشیم تا بدون آگاهی در مسیرهای غلطی قرار نگیرند و در نهایت وارد کاری شوند که به آن علاقه دارند.

رئیس هیئت مدیره احیاگران امداد صنعت نانو افزود : کارشناسان معتقدند کشف استعداد کودکان نیازی به تست‌های خاص ندارد و به‌راحتی قابل ‌تشخیص می‌باشد فقط کافی است تا ذهن خود را برای هر نوع استعدادی باز کنید و قبول کنند که فرزندانتان نباید مسیر موردعلاقه پدر را بروند، شما می‌توانید به فرزندانتان کمک کنید تا به دنبال استعداد و یادگیری مهارت موردعلاقه‌شان بروند و با کشف استعداد خود از زندگی لذت بیشتری ببرند، کشف استعداد و کسب مهارت در زمینهٔ استعدادمان می‌تواند به افزایش اعتمادبه‌نفس و احتمال موفقیت بیشتر کمک کند.

جعفری خاطرنشان کرد: بهترین کار برای کشف استعداد فرزندان این است که آن‌ها را با فعالیت‌ها و مهارت‌های مختلف آشنا کنیم و زمینه را برای یادگیری مهارت‌های مختلف فراهم نماییم. خودتان خلاق باشید و مقابل کودکان فعالیت‌هایی مانند نقاشی، ساخت کاردستی، رنگ‌آمیزی، مطالعه و دیگر موارد این چنینی را انجام دهید تا از شما فعالیت‌هایی خلاقانه را یاد بگیرد تا بتوانند علایق خود را از بین مهارت‌ها و فعالیت‌های اجتماعی پیدا کنند و استعداد خود را کشف نمایند.

وی با بیان اینکه کودکان به صورت ذاتی به خلق کردن علاقه دارند، مطرح کرد: با کمی دقت خواهید دید که اگر هرگاه کودکی را در کنار ساحل رها کنید، بلافاصله شروع به شن بازی خواهد کرد و اگر در مراکز رشد و خلاقیت رها گردد نخبگان فردای کشور خواهند شد، در دنیای جدید شاهد هوشمند شدن بسیاری از کارهای امروزی که با دست انجام میشود خواهیم بود.

جعفری با اشاره بر اینکه آموزش رباتیک به کودکان کمک بسیار زیادی به بروز خلاقیت هایشان خواهد کرد، بیان کرد: آینده ای که پیش رو داریم آینده ای کاملا ماشینی خواهد بود مرکز رشد و خلاقیت احیاگران امداد صنعت نانو برای تحقق شناسایی خلاقیت و ایده های کودکان ،جوانان و دانشجویان از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد و انتظار داریم دانشگاه ها در حرفه ای و صنعتی کردن رباتیک نهایت تلاش انجام دهند.

وی در ادامه گفت: آموزش رباتیک به کودکان را در مسیر نیازهای صنعتی سوق دهیم که باعث خواهد شد آنها با استفاده از حس کنجکاوی و استعدادهای نهفته شان دست به خلق چیزهایی بزنند که شاید بر بزرگان این علم پوشیده مانده باشد، آموزش رباتیک به کودکان باید بعنوان یک سرگرمی تلقی نشود بلکه راهی برای پرورش افرادی که آینده ای روشن در انتظارشان خواهد بود به کار گرفته شود.

حامی نخبگان در پایان عنوان کرد: قدرت و ایده‌های دوقلوهای تبریزی سورن و سورنا مخترعان کوچک و نابغه کشور فوق‌العاده است آنها با قدرت فکر و ایده، دنیا را شگفت انگیز کرده‌اند و برای کشور جمهور اسلامی ایران افتخار ارزشمند علمی به ثبت رساندند ، من به عنوان خادم نخبگان دوست دارم خیرین و دانشگاه ها روی اختراعات نخبگان سرمایه‌گذاری کنند و مخترعان را مورد حمایت قرار دهند ؛ دوقلوهای تبریزی در چندین رشته در حال آموزش هستند که مورد تایید دانشگاه تهران قرار گرفته است.
با افتخار و با تمام وجود دست های خلاق نونهالان ایران اسلامی بویژه سورن و سورنا مخترعان کوچک و نابغه تبریزی را می بوسیم.