افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

نخستین واحد فرآوری شیر و محصولات لبنی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم افتتاح شد. به گزارش آناک پرس دشتی رییس دانشکده کشاورزی تبریز گفت: این واحد ظرفیت دریافت یک هزار تن شیر افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزدر ساعت را دارد و محصولاتی نظیر شیر، ماست، دوغ، پنیر، کره و […]

نخستین واحد فرآوری شیر و محصولات لبنی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم افتتاح شد.

به گزارش آناک پرس دشتی رییس دانشکده کشاورزی تبریز گفت: این واحد ظرفیت دریافت یک هزار تن شیر افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزدر ساعت را دارد و محصولاتی نظیر شیر، ماست، دوغ، پنیر، کره و خامه تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه مبنای تولید در این واحد، تولید محصول سالم و با کیفیت است گفت: این واحد مجهز به آخرین تجهیزات روز دنیاست و با هزینه‌ای بالغ بر ۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

وی گفت: محصولات این واحد در وهله اول نیاز ۲۴ هزار دانشجو، استادان و کارکنان دانشگاه تبریز را رفع خواهد کرد.