به گزارش آناکپرس، استاندار آذربایجان شرقی از اختصاص سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به حوزه سلامت استان از زمان شیوع بیماری کرونا خبر داد و گفت: خدمات دولت در این ایام موجب شده است که کشورمان کارنامه درخشانی در مبارزه با کرونا داشته باشد. محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در دیدار با […]
به گزارش آناکپرس، استاندار آذربایجان شرقی از اختصاص سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار به حوزه سلامت استان از زمان شیوع بیماری کرونا خبر داد و گفت: خدمات دولت در این ایام موجب شده است که کشورمان کارنامه درخشانی در مبارزه با کرونا داشته باشد.
محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در دیدار با مدیران بیمه سلامت استان، افزود: اختصاص اعتبارات لازم برای بخش بهداشت و درمان به رغم تنگناهای مالی و مشکلات اقتصادی، متوقف نشده و تقویت این بخش همواره از اولویت های مهم دولت است.
وی خدمت به محرومان و قشر متوسط جامعه بویژه در حوزه خدمات درمانی را کاری ارزشمند توصیف کرد و افزود: مردم ما ولی نعمت انقلاب هستند و باید در حد توان برای ارائه خدمات متنوع و نوآورانه به این مردم تلاش کنیم.
پورمحمدی با تاکید بر گسترش خدمات الکترونیک و استفاده از بستر فضای مجازی در دستگاه ها گفت: کرونا با همه تلخی ها، زمینه ارائه خدمات در بستر فناوری اطلاعات را بیش از پیش فراهم کرد که این امر باید با اصلاح نقاط ضعف، با قدرت ادامه یابد.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به گزارش مدیرکل بیمه سلامت استان در خصوص حذف دفترچه های کاغذی که موجب صرفه جویی بیش از ۷۰ میلیون برگ کاغذ در کشور شده است، ادامه داد: اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیک بسیاری از مشکلات ناشی از نسخه خوانی و دسترسی به اطلاعات پزشکی را رفع کرده است.
پورمحمدی افزود: البته هر کار نوآورانه ای در ابتدا ممکن است نقایصی داشته باشد و با مقاومت روبرو شود که باید با مدیریت مناسب، زمینه اجرای آن را فراهم کرد.
مدیرکل بیمه سلامت استان نیز در این دیدار از آغاز اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیک در ۶۱۰ مرکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت در استان خبر داد و گفت: از شروع این طرح تا کنون بیش از ۲۷۲ هزار نسخه الکترونیک توسط پزشکان تجویز شده است.
مجیدی افزود: اجرای این طرح گام مهمی در راستای ایجاد پرونده الکترونیک بیمه شدگان بیمه سلامت است.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در سال گذشته اعلام کرد: در سال گذشته ۷۴۰ میلیارد تومان در مراکز شهری و ۱۳۴ میلیارد تومان در مراکز روستایی برای درمان مراجعان هزینه شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز گفت: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۴ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۹۴۲ نفر رسید.