رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی: «امید است محققان این دانشگاه با رونمایی از برنامههای علمی احیای دریاچه ارومیه که بهزودی وارد سامانه پژوهشیار میشود، بتوانند در توسعه استان و حل معضلات دریاچه کمک کنند».به گزارش پایگاه خبری صدا ی آناک به نقل از خانم مهندس «فرزانه عبدی»، مدیر روابط عمومی امداد صنعت نانو، […]
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی: «امید است محققان این دانشگاه با رونمایی از برنامههای علمی احیای دریاچه ارومیه که بهزودی وارد سامانه پژوهشیار میشود، بتوانند در توسعه استان و حل معضلات دریاچه کمک کنند».
به گزارش پایگاه خبری صدا ی آناک به نقل از خانم مهندس «فرزانه عبدی»، مدیر روابط عمومی امداد صنعت نانو، در هفته پژوهش ۱۴۰۰، طی مراسمی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد تجلیل نمود.

در این دیدار ابتدا رئیس دانشگاه آزاد، آقای دکتر جوانپور ضمن تبریک هفته پژوهش، همچنین قدردانی از برگزیدگان و فعالان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، به اهمیت پژوهش و رویکرد جدید دانشگاه در راستای حل مسئله و کارآفرینی پرداخت و به اقدامات استان در این خصوص اشاره نمود.
وی افزود: نقش پژوهش و فناوری در توسعه کشورها به روشنی اثبات شده و صحبت در مورد اهمیت پژوهش و فناوری جزء ضروریات بوده و در شرایطی که کشور اسلامی ایران در شرایط تحریم قرار دارد توجه به پژوهش و زیرساختهای آن موجب شده که کشور ما در حوزه فناوری حرفی برای گفتن داشته باشد.
جوانپور، دانشگاه آزاد اسلامی را پایه اصلی تمدن نوین اسلامی عنوان کرد و گفت: همه توانمندیها و قدرت علمی مقدمهای برای این تمدن بوده و علم و پژوهش یکی از ملزومات آن است.
عزیز جوانپور بیان کرد: هدایت دو برنامه علمی چرم و کفش و همچنین مدیریت و مهندسی محیط زیست، توسعه پایدار حوضه آبریز دریاچه ارومیه در قالب طرح پایش جزو مأموریت اصلی استان در راستای هدایت پایاننامهها و رسالههای دکتری در حل مسائل مهم منطقه میباشد.
ایشان در ادامه، از راه اندازی هفت سرای نوآوری در استان خبر داد که سه سرا متعلق به واحد تبریز خواهد بود.
جوانپور از تلاشهای حوزه معاونت پژوهش و فناوری در استان آذربایجان شرقی قدردانی کرد و گفت: ایجاد سراهای نوآوری و فناوری در واحدهای دانشگاهی استان در حال شکلگیری است و جا دارد از همه همکاران حوزه معاونت پژوهش و فناوری، اعضای هیئت علمی که جزء دانشمندان دو درصد جهان هستند و از پژوهشگران جوان و نخبه و شرکتهای دانشبنیان تشکر نمایم.

در ادامه دکتر رسولی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تشریح روند تکاملی سیستمهای نوآوری، به معرفی ویژگیهای زیست بوم نوآوری نسل چهار پرداخت و توضیح داد چگونه دانشگاهها میتوانند به عنوان یکی از بازیگران اصلی این زیست بوم، نقشآفرینی نمایند.
گفتنی است در این مراسم از مهندس یداله جعفری، بنیانگذار امداد صنعت نانو به عنوان شتابدهنده و انتقال دانش فنی و ارتباط صنعت با دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در هفته گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، تجلیل شد.