علی رسولیان در نشست مشترک با اعضای هیأت مدیره انجمن کارآفرینان صنعت کفش، اتحادیههای کفاشان، سراجان و تولید کنندگان چرم و همچنین مدیران عامل شهرکهای صنعتی غیردولتی آذربایجان شرقی در محل شهرک صنعتی عالی نسب با اشاره به اینکه ۸۰ درصد هزینههای شرکت در رویدادهای نمایشگاهی توسط این سازمان پرداخت میشود، گفت: با توجه به […]
علی رسولیان در نشست مشترک با اعضای هیأت مدیره انجمن کارآفرینان صنعت کفش، اتحادیههای کفاشان، سراجان و تولید کنندگان چرم و همچنین مدیران عامل شهرکهای صنعتی غیردولتی آذربایجان شرقی در محل شهرک صنعتی عالی نسب با اشاره به اینکه ۸۰ درصد هزینههای شرکت در رویدادهای نمایشگاهی توسط این سازمان پرداخت میشود، گفت: با توجه به ظرفیتهای آذربایجان شرقی در صنایع دستی و بهخصوص کیف و کفش، حضور صنعتگران در نمایشگاههای بینالمللی حمایت میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه کسب و کارهای کوچک به حمایت بیشتری نیاز دارند، بر ضرورت توانمند سازی، آموزش و تبادل تجربیات با سایر کشورها در قالب اعزام به نمایشگاههای بینالمللی و یا دعوت از کارشناسان و متخصصان خارجی به ایران تأکید کرد.
به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان شرقی، علی رسولیان روز شنبه در نشست مشترک با اعضای هیأت مدیره انجمن کارآفرینان صنعت کفش، اتحادیههای کفاشان، سراجان و تولید کنندگان چرم و همچنین مدیران عامل شهرکهای صنعتی غیردولتی آذربایجان شرقی در محل شهرک صنعتی عالی نسب با اشاره به اینکه ۸۰ درصد هزینههای شرکت در رویدادهای نمایشگاهی توسط این سازمان پرداخت میشود، گفت: با توجه به ظرفیتهای آذربایجان شرقی در صنایع دستی و بهخصوص کیف و کفش، حضور صنعتگران در نمایشگاههای بینالمللی حمایت میشود.
وی با بیان اینکه با اصلاح اساسنامه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، بخش خصوصی میتواند در شهرک سازی مشارکت کند، افزود: در صورت تمایل و مراجعه سرمایه گذاران، اراضی مناسب را با تغییر کاربری لازم برای ساخت شهرکهای صنعتی در اختیار بخش خصوصی قرار میدهیم.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران همچنین به دیگر اصلاح اساسنامهای انجام شده برای ایجاد شهرکهای صنفی نیز اشاره کرد و از اصناف و سرمایه گذاران بخش تجارت کشور برای مشارکت در این طرح ملی دعوت نمود.
رسولیان با اشاره به آغاز نهضت کارگاه سازی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور اضافه کرد: برنامه ریزی این سازمان احداث ۱۴۰۰ کارگاه در سال جاری بوده است که تا امروز بیش از ۸۰۰ کارگاه با مشارکت بخش خصوصی احداث شد. این درحالی است که سال گذشته تنها ۷۱ واحد کارگاهی در شهرکهای صنعتی ساخته شده بود.
وی ادامه داد: برای حمایت از کسب و کارهای کوچک در کنار واحدهای صنعتی بزرگ در تلاش هستیم تا با احداث شهرکهای صنعتی خصوصی و صنفی، زنجیره ارزش صنایع کوچک و بزرگ را تکمیل و به هم پیوند بزنیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگر سخنان خود و در پاسخ به پرسش یکی از حاضران با اشاره به اینکه در دنیا تسهیلات بهطور متمرکز از طریق سازمانهای صنایع کوچک و متوسط به SMEها ارائه میشود، اظهار داشت: در ایران تسهیلات توسط بانکها اعطاء میشود و بیشتر در اختیار بنگاههای بزرگ قرار میگیرد.
رسولیان افزود: در حد بضاعت خود و در راستای کمک به صنایع کوچک و متوسط درنظر داریم با تفاهمی که مابین سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و بانکها صورت میگیرد، با استفاده از منابع داخلی، تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد را برای کسب و کارهای کوچک تصویب کنیم.
وی همچنین از مجموعه برنامه ریزیها و پیگیریهای نظام مند سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای تأمین مناسب زیرساختهای تولید در شهرکها و نواحی صنعتی کشور، علیرغم محدودیتهای بودجهای و لزوم همکاری دستگاههای خدمات رسان خبر داد.
در این نشست هریک از نمایندگان انجمن کارآفرینان صنعت کفش، اتحادیههای کفاشان، سراجان و تولید کنندگان چرم و همچنین مدیران عامل شهرکهای صنعتی غیردولتی آذربایجان شرقی به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود برای ارتقاء وضعیت صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی پرداخته و از همکاری مناسب مدیران شرکت شهرکهای صنعتی در رسیدگی به مسائل و مشکلات صنعتگران قدردانی کردند.