تقویت کمی و کیفی ورزش جامعه کار و تولید رویکرد جدید وزارتخانه است
تقویت کمی و کیفی ورزش جامعه کار و تولید رویکرد جدید وزارتخانه است

معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تقویت کمی و کیفی ورزش جامعه کار و تولید، یکی از رویکردهای جدید وزارتخانه در دولت مردمی است. محمد چکشیان در افتتاحیه پنجمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر در تبریز اظهار کرد: اهمیت ورزش کارگری به جهت سر و کار داشتن این با انسان مولد و […]

معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تقویت کمی و کیفی ورزش جامعه کار و تولید، یکی از رویکردهای جدید وزارتخانه در دولت مردمی است.

محمد چکشیان در افتتاحیه پنجمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر در تبریز اظهار کرد: اهمیت ورزش کارگری به جهت سر و کار داشتن این با انسان مولد و موثر در رشد و پیشرفت همه جانبه کشور است.

وی افزود: وقتی از ورزش حرف می‌زنیم در حقیقت یکی از مهم‌ترین عوامل نشاط و سلامت حرف می‌زنیم و طبیعتا نیروی کار با نشاط و انگیزه، تاثیر بسیار زیادی در رشد و توسعه کشور و افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که انسان مهم‌ترین هدف همه اقدامات فرهنگی، اجتماعی و ورزشی بوده و ارتقایش در اولویت است، گفت: وقتی از ورزش بانوان سخن می‌رود، به جهت نقش غیرمستقیم بانوان در تربیت نسل آینده جامعه، یک مولفه دیگر بدان اضافه می‌شود.

وی اضافه کرد: در طلیعه گام دوم انقلاب قرار داریم و در گام دوم بر حرکت جوانان و حرکت عمومی جامعه با تلاش و انگیزه تاکید ویژه ای شده است. بی‌شک مهم‌ترین عامل این حرکت، فرهنگ کار، تلاش، کارآفرینی، تعاون، مشارکت اجتماعی، فرهنگ ورزش و مهارت آموزی است و همه این فرهنگ‌ها بیشترین نقش را در ترویج و ارتقای شان و منزلت زنان و بانوان سرزمین‌مان خواهند داشت.

چکشیان، با اشاره به اینکه با این نگاه، ورزش کارگری در حوزه زنان بسیار مهم‌تر و پررنگ‌تر می‌شود، خاطرنشان کرد: براساس رویکردهای جدید وزارتخانه، تقویت کمی و کیفی ورزش جامعه کار و تولید را در اولویت قرار داده‌ایم و امیدواریم بتوانیم با تلاش و نشاط شما، حرکات جدیدی در ورزش جامعه کارگری آغاز کنیم.

وی در بخش پایانی سخنانش تفاوت شهدا با همه موثرین تاریخ را مدیون شهدا بودن همه و مدیون کسی نبودن شهدا، دانست و گفت: شهدا همه داشته‌های خود را در طبق اخلاص گذاشتند و خودشان را فدای آرمانی کردند که امروز ما دورش جمع شده‌ایم.

چکشیان افزود: منظور از گام دوم انقلاب، دوره‌ای است که با آسیب‌شناسی و بررسی نقاط قوت و ضعف گذشته و با تکیه بر سرمایه‌ها و ظرفیت‌های موجود و به تبعیت از ایثار و تلاش شهدا، حرکت جدیدی آغاز کنیم.