ممنوعیت مصرف دو مورد از سموم در در فرآیند سورتینگ و انبارداری محصول سیب
ممنوعیت مصرف دو مورد از سموم در در فرآیند سورتینگ و انبارداری محصول سیب

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از ممنوعیت مصرف ترکیبات شیمیایی ۲- فنیل فنل و دی فنیل آمین در فرآیند سورتینگ و انبارداری سیب خبر داد.به گزارش صدای آناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس محمود کیا در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به نامه سازمان حفظ نباتات کشور در […]


مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از ممنوعیت مصرف ترکیبات شیمیایی ۲- فنیل فنل و دی فنیل آمین در فرآیند سورتینگ و انبارداری سیب خبر داد.
به گزارش صدای آناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس محمود کیا در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به نامه سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص ممنوعیت صادرات سیب تازه از چند شرکت ایرانی با توجه به وجود باقیمانده ترکیبات شیمیایی ۲- فنیل و دی فنیل آمین در محموله های سیب صادراتی به کشور روسیه اظهار داشت: لازم است به اطلاع باغداران منطقه، واحدهای سورتینگ و سردخانه های استان برسد که ترکیبات فوق الاشاره که بدلیل خاصیت قارچ کشی بعنوان ماده محافظت کننده و ضدعفونی کننده در برابر بیماریهای پس از برداشت محصول در فرآیند سورتینگ و انبارداری در سردخانه کاربرد دارند، جزو سموم مجاز ثبت شده برای استفاده در باغات سیب کشور نمی باشند لذا از کاربرد هرگونه ماده شیمیایی و از جمله موارد فوق بعنوان محافظت کننده میوه ممانعت به عمل آورند.

روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان