به گزارش صدای آناک،رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد بهزیستی کشور بازنگری فرآیندهای پیشگیری از اعتیاد را از اهداف برگزاری این دوره ی کشوری عنوان کرد. ماریت قازاریان در دوره آموزشی کشوری مرور و بازنگری برنامه های پیشگیری از اعتیاد، با تاکید بر لزوم مضاعف کردن تلاش ها در حوزه ی برنامه های پیشگیری از اعتیاد […]
به گزارش صدای آناک،رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد بهزیستی کشور بازنگری فرآیندهای پیشگیری از اعتیاد را از اهداف برگزاری این دوره ی کشوری عنوان کرد.
ماریت قازاریان در دوره آموزشی کشوری مرور و بازنگری برنامه های پیشگیری از اعتیاد، با تاکید بر لزوم مضاعف کردن تلاش ها در حوزه ی برنامه های پیشگیری از اعتیاد در شرایط فعلی ابراز داشت: این دوره با حضور کارشناسان مسئول پیشگیری از اعتیاد سراسر کشور با هدف استفاده از تجربیات همکاران و بازنگری در فعالیت ها در صورت نیاز به اصلاح، در شهر تبریز برگزار شده است و امیدواریم در راستای بهبود برنامه ها گام های موثری برداشته شود.
وی ضمن تاکید بر لزوم در اولویت قرار دادن برنامه های پیشگیری از اعتیاد اظهار کرد: برنامه های پیشگیری از اعتیاد بهزیستی در سه سطح اجرا می شود که سطح اول همگانی، سطح دوم انتخابی، ویژه ی گروه های در معرض خطر و سطح سوم موردی، ویژه ی خاص می باشد و برنامه ریزی های سازمان بهزیستی نیز در این سطح تنظیم و اجرا می شود.
ضرورت توانمند سازی مداخله گر
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی بر ضرورت توانمند سازی تیم مداخله گر بهزیستی در امر پیشگیری از اعتیاد و آسیب های ناشی از آن تاکید کرد.
مدیرکل بهزیستی استان ضمن تاکید بر اهمیت توانمند سازی افراد بهبود یافته گفت: در راستای اشتغال افراد بهبودیافته ۴۸۲ نفر از افراد مذکور آماده سازی شغلی شدند و ۸۷ نفر از آموزش های فنی و حرفه ای برخوردار شده و ۲۸۳ نفر از بهبود یافتگان با اعطای تسهیلات خوداشتغالی جمعا به ارزش ۱۲۸ میلیارد ریال مشغول به کار شدند.
صحاف با خاطر نشان کردن اهمیت آشنایی با سیاست ها و برنامه های مدون پیشگیرانه گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از یک میلیون و ۶۷۲ هزار نفر تحت پوشش برنامه پیشگیری از اعتیاد استان قرارگرفته و بیش از ۲ هزار نفر نیز برنامه های کاهش آسیب اعتیاد استان بهره مند شدند.