در حالی که هر روز ابعاد جدیدی از مشکلات شرکت تعاونی مسکن خبرنگاران استان در مجتمع ۳۴۲ واحدی سرو سهند رو می شود مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن خبرنگاران از وکیل ۱۰۲ شاکی این مجتمع شکایت کرد.آقای احمد جدیری که در مصاحبه قبلی تخلفات شرکت تعاونی را تشریح کرده بود خود متهم به نشراکاذیب و گزارش […]
در حالی که هر روز ابعاد جدیدی از مشکلات شرکت تعاونی مسکن خبرنگاران استان در مجتمع ۳۴۲ واحدی سرو سهند رو می شود مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن خبرنگاران از وکیل ۱۰۲ شاکی این مجتمع شکایت کرد.
آقای احمد جدیری که در مصاحبه قبلی تخلفات شرکت تعاونی را تشریح کرده بود خود متهم به نشراکاذیب و گزارش غیر واقع شده است.
وی در گفتگو با خبرنگار ما گفت که با کمال میل و مستندات کافی در صورت احضار از سوی دادگاه حاضر به پاسخگویی است.
جدیری گفت: یک وکیل هیچ گاه بدون مستندات سخن نمی گوید و حرف هایی که گفته ام از روی سند و مدرک بوده و در دادگاه ارائه خواهم کرد.
این وکیل با اشاره به این که اگر شرکت تعاونی مسکن مطبوعات دارای مشکل نبود مدیرعامل آن در کارگروه موظف به پاسخگویی نمی شد گفت: شرکت تعاونی مسکن مطبوعات مقرر شده به عنوان شرکت تعاونی مشکل دار در اداره تعاون به مشکلاتشان رسیدگی شود.
وی ابعاد جدیدی از مشکلات این شرکت تعاونی را تشریح کرد و گفت: تعدادی از موکلین ادعا کرده اند قراردادی را امضاء کرده اند که نخوانده بودند چرا که مدیرعامل گفته بود با امضاء این قرارداد واحدهایتان تحویل داده خواهد شد در حالی که متن قرارداد چیز دیگری بوده و به نفع شرکت تعاونی مسکن بوده است و این در حالیست که به گفته اداره تعاون قبل از امضاء چنین قراردادهایی باید مفاد قرارداد شفاف سازی می شد.
وی گفت: طبق قراردادی که اعضا امضا کرده اند باید پس از پرداخت ۱۱۰ میلیون تومان علاوه بر قرارداد اولیه واحدهایشان را تحویل می گرفتند درحالیکه افرادی که این پول را هم واریز کرده اند هنوز واحدشان را تحویل نگرفته اند.
وی با اشاره به این که قرارداد مذکور یک طرفه و به نفع شرکت تعاونی مسکن مطبوعات تنظیم شده است گفت: در اساسنامه الزاماتی است که به آن ها عمل نشده است از جمله این که اگر تعداد اعضا یا واحدها بیشتر از ۱۰۰ نفر یا واحد باشد بازرس باید عضو رسمی جامعه حسابداران باشد در حالیکه این طور نیست و بازرس از خبرنگاران عضو شرکت تعاونی انتخاب شده است.
وی افزود: طبق اساسنامه اشخاصی که عضو شرکت تعاونی نیستند حق خرید و دریافت مسکن را ندارند مگر انکه مجمع تشکیل شود در حالیکه هیچ مجمعی در این ارتباط تشکیل نشده است.
جدیری گفت: یکی دیگر از مشکلات این است که طبق اساسنامه در صورت وجود اختلاف بین شرکت تعاونی و اعضا داور باید از اتاق تعاون انتخاب می شد در حالیکه چنین اتفاقی نیفتاده است و یا طبق اساسنامه اگر شرکتی یا فردی بخواهد بیشتر از ۱۰۰ واحد خانه بسازد باید تخصص داشته و صلاحیت انبوه سازی داشته باشد در حالیکه شرکت تعاونی مسکن مطبوعات مجوز انبوه سازی ندارد بنابراین باید اداره تعاون به این موضوع وارد شود.
وکیل مجتمع ۳۴۲ واحدی سرو در ادامه گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اقداماتی که برای موکلین خود انجام داده است گفت: جلسه ای در فرمانداری تشکیل و طی آن تصمیم گرفته شد کارگروهی متشکل از نماینده خبرنگاران عضو و اعضا غیرعضو، وکیل، یک نفر از فرمانداری شهرستان اسکو و یک نفر از دادگستری اسکو و فردی از شرکت تعاونی تشکیل و موضوع شفاف سازی شود.
وی افزود: همچنین در اتاق تعاون جلسه ای با حضور تعدادی از اعضا ذینفع و شرکت تعاونی، کارشناس رسمی و وکیل دادگستری، نماینده ای از اتاق و اداره تعاون تشکیل و مقرر شد تمامی کارهای مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن مطبوعات کارشناسی و مشخص شود افرادی که خارج از تعاونی ۳۰۰میلیون پول گرفته اند چه کسانی هستند و چرا فرم ج عده ای که دست به دست خانه گرفته اند قرمز نشده ولی موکلین قرمز شده است و این که پاسخ داده شود چرا عده ای که به آنها در سال ۹۹ از این واحدها فروخته شده خانه شان را تحویل گرفته اند اما کسانی که از سال ۹۴ عضو شده و پول ریخته اند هنوز نتوانسته اند خانه هایشان را تحویل بگیرند.
وی افزود: افراد ثالثی هم در این میان وجود دارند که خانه را به ۲۰۰ الی ۳۰۰ میلیون تومان فروخته اند ولی در قرارداد اعضای ذینفع چنین مبالغی آورده نشده و قید نشده است.
وی با اشاره به این که فرماندار محترم اسکو با حوصله تمام سخنان شاکیان را گوش داده و همکاری خیلی خوبی برای حل مشکل این شرکت تعاونی داشته است گفت: درجلسه ای که با حضور فرماندار اسکو؛ تعدادی از اعضاء، وکیل شاکیان و آقای شمس ریاست دادگستری اسکو حضور داشتند مقرر شد؛ کارگروه شش نفره تشکیل یافته و در آن مشخص شود از ابتدا تا امروز چه کسانی پول پرداخته اند و ارزش واریزی به نرخ روز تا امروز چقدر می شود و نیز مشخص شود علت توقف ساخت و ساز چه بوده و جریمه ای برای دیرکرد در نظر گرفته شود.
جدیری خبر خوش دیگری هم برای ذینفعان داد و گفت: در این کارگروه مقرر شد هیچ قراردادی فسخ نشود چه افرادی که به داوری فرستاده شده اند و چه آن هایی که در حال داوری هستند.
وی افزود: افرادی هم که فسخ قرارداد شده اند شرکت عمران سهند موافقت کرد سالنی جهت برگزاری مجمع عمومی شرکت تعاونی مسکن خانه مطبوعات با حضور تمامی اعضا(۳۴۲نفر) فراهم کند و در آن برای عدم فسخ قرارداد تصمیم گیری شود و فسخ قرارداد شده ها هم دوباره بازگردند.
این وکیل پایه یک دادگستری با اشاره به این که در این جلسه تصمیم گرفته شد دادگستری ضمانت اجرایی برای تصمیمات گرفته شده اتخاذ کند گفت: مقرر شد جلسات هفتگی تشکیل و مدارک را شرکت تعاونی طی یک هفته تحویل دهد و اشخاصی که اقساط را پرداخت کرده اند واحدهایشان زودتر تحویل داده شود.*
خبرنگار طیبه شایان