دومین کنگرهی ملی بیماریهای انگلی دام و انگلهای مشترک انسان و حیوان بعد از دو روز و برگزاری کارگاهها و جلسات سخنرانی علمی به کار خود پایان داد. به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سید حسین حسینی رئیس این کنگره طی سخنانی با قدردانی از دانشکدهی دامپزشکی دانشگاه تبریز و […]
دومین کنگرهی ملی بیماریهای انگلی دام و انگلهای مشترک انسان و حیوان بعد از دو روز و برگزاری کارگاهها و جلسات سخنرانی علمی به کار خود پایان داد.
به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سید حسین حسینی رئیس این کنگره طی سخنانی با قدردانی از دانشکدهی دامپزشکی دانشگاه تبریز و کلیهی کمیتههای علمی، اجرایی و… این کنگره، از برگزاری سومین کنگره به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.
دکتر احمد نعمتالهی دبیر کمیتهی اجرایی کنگره نیز از تلاش ها و زحمات دانشجویان حاضر در این کنگره و همچنین حمایتهای حامیان مالی کنگره تقدیر کرد.
دکتر محمدعلی راد استاد پیشکسوت دامپزشکی دانشگاه تهران و موسس دورههای تخصصی دامپزشکی نیز با اشاره به تاریخچهی رشته دامپزشکی در ایران گفت: دانشکدهی دامپزشکی دو سال قبل از زمان تاسیس دانشگاه تهران توسط ارتش ایران تاسیس شد و اولین رییس این دانشکده سرلشکر دکتر فتحی بود.
وی ادامه داد: دکتر رفیعی که تبریزی هم است در کنار دکتر علوی نائینی، دکتر حامدی، دکتر همایون، دکتر اسلامی، دکتر رهبری، دکتر حقوقی از جمله اساتید بنام و برجستهی این رشته هستند که انگلشناسی بر پایهی زحمات این اساتید وارد ایران شده است و در حال حاضر نیز خدمت اساتید بنامی چون دکتر حسینی، دکتر مشکی، دکتر حدادزاده و دکتر شایان هستیم.
براساس این گزارش، تجلیل از دکتر محمدعلی راد و دکتر ثریا نائم بهعنوان اساتید پیشکسوت دامپزشکی، اعطاء جایزهی علمی انگلشناس جوان برتر به دکتر محمدرضا نجفی و شیرین خدابخش و همچنین تجلیل از کلیهی اعضای کمیتههای مختلف کنگره و قرائت بیانیهی پایانی از دیگر برنامههای دومین کنگرهی ملی بیماریهای انگلی دام و انگلهای مشترک انسان و حیوان بود.