دومین جلسه شورای پژوهشی و مدیران پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی واقع در شهر تبریز استان آذربایجان شرقی برگزار شد.به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، در جریان این نشست که با حضور هیات رییسه، روسای پژوهشکده های تخصصی، روسای بخشهای تحقیقاتی و مدیران ستادی پژوهشگاه و […]
دومین جلسه شورای پژوهشی و مدیران پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی واقع در شهر تبریز استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش صدای آناک به نقل ازروابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، در جریان این نشست که با حضور هیات رییسه، روسای پژوهشکده های تخصصی، روسای بخشهای تحقیقاتی و مدیران ستادی پژوهشگاه و در ادامه سلسله جلسات این شورا در مناطق سه گانه پژوهشگاه انجام شد، ابتدا بحث و تبادل نظر پیرامون شیوه جدید تهیه گزارش نهایی پروژه های تحقیقاتی پژوهشگاه و نحوه تعامل با دیگر موسسات تحقیقاتی سازمان تات با هدف انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک و دارای اولویت صورت گرفت و همچنین گزارش پیشرفت اجرای برنامه های پژوهشی و فناوری بخش های تحقیقاتی در پژوهشکده های تخصصی ارائه و در خصوص میزان پیشرفت و چالش های اجرایی آن ها بحث، گفتگو و تصمیم گیری شد.
در ادامه گزارش فعالیت های گذشته، جاری و آینده پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی ارائه و مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و محمدامین حجازی رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی گزارش مبسوطی از پروژه های در حال اجرای این پژوهشکده ارایه کرد.
رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز در جریان این نشست با تاکید بر اهمیت پروژه های تحقیقاتی کاربردی و مشکل محور بر اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک با دیگر موسسات تحقیقاتی به منظور استفاده از امکانات دیگر دستگاه ها تاکید و از آمادگی کامل پژوهشگاه برای هرگونه تعامل با این موسسات خبر داد. همچنین وی به اجرای برنامه های مصوب بخش ها و مناطق، اجرای طرح های اولویت دار و ارتباط با بخش خصوصی تاکید کرد.
غلامرضا صالحی جوزانی هدف از برگزاری این گونه نشست ها را آشنایی هرچه بیشتر مدیران پژوهشگاه با پژوهشکده های مناطق وابسته و حل و بررسی مشکلات این پژوهشکده ها با توجه به بعد مسافت آنها از ستاد عنوان کرد.
برگزاری نشست مشترک مدیران امور اداری و پشتیبانی، حراست، بودجه و روابط عمومی با کارکنان شاغل و بازنشسته پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی به منظور پاسخگویی به ابهامات و مشکلات پرسنلی، بازدید مدیران از بخشهای مختلف این پژوهشکده و برخی از کارخانجات صنایع غذایی استان از دیگر برنامه های این نشست دو روزه است.