مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: یکپارچه سازی اراضی کشاورزی موجب کاهش مصرف آب، افزایش بهره وری خاک و کاهش هزینه تولید می شود.به گزارش صدای اناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، جلال رحیم زاده در گفتگو با خبرنگاران یکی از اهداف یکپارچه سازی اراضی کشاورزی را افزایش میزان […]
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: یکپارچه سازی اراضی کشاورزی موجب کاهش مصرف آب، افزایش بهره وری خاک و کاهش هزینه تولید می شود.
به گزارش صدای اناک به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، جلال رحیم زاده در گفتگو با خبرنگاران یکی از اهداف یکپارچه سازی اراضی کشاورزی را افزایش میزان بهره وری آب دانست و گفت: با استفاده از تصاویر ماهواره ای و لیزری یکپارچه سازی اراضی تسریع می شود و با این روش مصرف آب نیز به حداقل خواهد رسید و از هدررفت آب نیز جلوگیری می شود.
وی کاهش هزینه های تولید را یکی دیگر از مزیت های یکپارچه سازی اراضی کشاورزی قلمداد کرد و گفت: استفاده از کارگر پس از تجمیع کاهش یافته و توسعه مکانیزاسیون نیز افزایش پیدا می کند. همچنین در مرحله کاشت با استفاده کارنده ها، در مرحله داشت با سمپاش های توربو و در مرحله برداشت با استفاده از کمباین می توان هزینه تولید را به حداقل رساند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در خصوص دیگر مزیت های یکپارچه سازی اراضی کشاورزی گفت: یکی دیگر از این مزیت ها افزایش بهره وری خاک است چرا که می توانیم با استفاده از دستگاه های کشاورزی حفاظتی، حاصلخیزی خاک را افزایش دهیم، سفتی خاک را رفع کنیم و تردد ماشین آلات کشاورزی را به حداقل برسانیم.
رحیم زاده کوچک بودن اراضی و تغییر کاربری و تقسیم اراضی بین وراث را از موانع یکپارچه سازی اراضی کشاورزی دانست و گفت: نیاز است تا کشاورزان در این خصوص همکاری های لازم را انجام دهند و با توجه به مزیت هایی که در یکپارچه سازی وجود دارد، موانع آن را حذف کنند.