لزوم اختصاص یک درصد از اعتبارات دستگاه‌های اجرایی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت
لزوم اختصاص یک درصد از اعتبارات دستگاه‌های اجرایی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی و دبیر شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت استان، بر لزوم اختصاص یک درصد از اعتبارات هزینه ای دستگاه های اجرایی آذربایجان شرقی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد. به گزارش صدای آناک به نقل ازایثار آذربایجان شرقی، «علی اکبر سلمانی» در دومین […]

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی و دبیر شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت استان، بر لزوم اختصاص یک درصد از اعتبارات هزینه ای دستگاه های اجرایی آذربایجان شرقی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

به گزارش صدای آناک به نقل ازایثار آذربایجان شرقی، «علی اکبر سلمانی» در دومین جلسۀ شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان شرقی در سال جاری که قبل از ظهر امروز، شنبه در سالن کنفرانس استانداری برگزار شد، گفت: دستگاه‌های اجرایی استان طبق بند (و) تبصره(۹) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ ملکف هستند یک درصد از بودجه هزینه‌ای خود را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هزینه کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی تاکید کرد: آیین نامۀ اجرایی این بند قانونی به همۀ دستگاه های اداری استان ارسال شده که لازم است جهت ارزیابی سالانه، عملکرد دستگاه ها در این خصوص، تا پایان بهمن سال جاری به دبیرخانه شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت استان واقع در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی ارسال شود.

وی همچنین گفت: در اجرای بند(۲) ماده(۶۲) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مبنی بر تشکیل جلسات شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت، در سال جاری شاهد برگزاری دومین جلسۀ استانی این شورا در آستانۀ برگزاری دومین کنگرۀ ملی بزرگداشت مقام ۱۰هزار شهید آذربایجان شرقی هستیم ضمن اینکه خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، طی همین مدت تعداد ۲۸ جلسۀ شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت در سطح شهرستان های استان تشکیل شده است.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی اضافه کرد: نتایج جلسات استانی و شهرستانی شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت بسیار پربار بوده و از دستاوردهای حاصله می توان به برگزاری یادواره های متعدد شهدا در مناطق مختلف شهری و روستایی استان و انجام طرح سپاس از خانواده های شهدا، جانبازان سرافراز و آزادگان گرانقدر به تعداد ۱۰هزار و ۴۱۲ مورد توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و تعداد ۱۰هزار و ۲۱۲ مورد توسط سایر دستگاه های اداری اشاره کرد.

سلمانی یادآوری کرد: تولید محتواهای فاخر در قالب چاپ کتاب، فیلم های مستند و …، خاطره نگاری از خانواده های شهدا و ایثارگران، گفتمان سازی مفهوم ایثار اجتماعی در جامعه و افزایش سطح استفاده از گلزارهای مطهر شهدا به عنوان مراکز فرهنگی، از دیگر دستاوردهای برگزاری جلسات شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت در مرکز استان و شهرستان هاست.

در این جلسه هر یک از اعضای شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت در خصوص دستورهای جلسه جداگانه به طرح دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

پیگیری عملکرد دستگاه های اجرایی در خصوص اجرای بند(و) تبصره(۹) قانون بودجه سال۱۴۰۲، بررسی روند اجرایی دومین کنگرۀ ملی بزرگداشت مقام ۱۰هزار شهید آذربایجان شرقی، تصمیم گیری در خصوص برگزاری یادواره شهدای غریب(آزادگان شهید در اسارت) و هماهنگی برگزاری یادوارۀ جانبازان شهید استان دستورهای جلسۀ امروز شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان شرقی بود.