قرار گرفتن تعداد ۵۰۰ ایستگاه رادیویی و تلویزیونی در استان آذربایجان شرقی
قرار گرفتن تعداد ۵۰۰ ایستگاه رادیویی و تلویزیونی در استان آذربایجان شرقی

به گزارش صدای آناک،رضایی در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه افزود: فعالیت رسانه امروزه در جایگاه رسانه ای در بین عموم ارتقاء پیدا کرده است، اگر تلاش‌های رسانه نبود، مسیر حق و حرکت نظام در مقابله با استعمار و ظلم شکست می‌خورد چرا که استکبار جهانی از رسانه های گروهی ایران به شدت در […]

به گزارش صدای آناک،رضایی در نشست خبری در جمع اصحاب رسانه افزود: فعالیت رسانه امروزه در جایگاه رسانه ای در بین عموم ارتقاء پیدا کرده است، اگر تلاش‌های رسانه نبود، مسیر حق و حرکت نظام در مقابله با استعمار و ظلم شکست می‌خورد چرا که استکبار جهانی از رسانه های گروهی ایران به شدت در هراس است و امروزه دیگر آنها نمی توانند بر حقایق موجود در تحولات جهانی و منطقه ای پرده بپوشانند که تمام خبرنگاران در به وجود آمدن این شرایط سهم دارند.

وی گفت: رسانه‌های متنوعی که امروزه در جامعه وجود دارند، پخش عمومی را تحت تاثیر قرار داده‌اند، با وجود تنوع بالای اخبار در فضای مجازی با این حال ۵۵ درصد منبع خبری مردم رسانه‌ی ملی، رادیو و تلویزیون است.

رضایی عنوان کرد: نقش خبرنگاران تبریز در موضوعات مختلف روند کنونی و توجه به تاثیر گذاری مطبوعات نشان می دهد که اعتماد عمومی به رسانه های داخلی بیش از گذشته مورد توجه است.
وی در خصوص میزان پوشش صدا و سیما در استان در حوزه جمعیتی اشاره کرد و گفت: در حوزه جمعیتی میزان پوشش ۹۹ و ۹۷ درصد می باشد و اکنون تعداد ۵۰۰ ایستگاه رادیویی و تلویزیونی در استان وجود دارد که حدود ۶ مورد از آنها پرقدرت بوده و بقیه ایستگاه های کوچک را شامل می شود.

وی افزود:تغییر زمان پخش اخبار ۲۳ شبکه سهند به ساعت ۲۲:۳۰ نیز با نظرسنجی مردم تایید و انجام گرفت، تلاش ما بر این است که در عرصه‌ی صداوسیما و رسانه حق تبریز را ادا کنیم، جذب مخاطب برای رسانه سخت تر از حفظ آن است.

مدیرکل صداوسیمای استان ادامه داد: تحلیل اخبار برای صداوسیما نیاز است اما اجرای این مورد برای تمامی خبرها امکان پذیر نیست، تغییر ساعت اخبار ۲۳ به ۲۲:۳۰ نیز برای این کار است تا در مدت باقی مانده بتوانیم به‌صورت تحلیلی پیش ببریم.مجموع کارکنان صداوسیمای آذربایجان شرقی ۵۷۰ نفر است ما در جذب نیروهای جدید سختگیری می‌کنیم تا بتوانیم افراد شایسته‌ای را پای کار بیاوریم. 

وی افزود: مخاطبان شبکه های سراسری در این استان ۶۳ درصد و شبکه استانی را ۶۱ درصد و آخرین نظرسنجی ۳۵ درصد مردم نداشتن وقت کافی، ۱۴درصد بی علاقگی و حدود ۱۰ درصد نیز متنوع نبودن برنامه ها و بیشترین مخاطبان برنامه های شبکه سهند را به ترتیب با ۷۲ درصد برنامه ” کندیمیز” ، ۶۷ درصد برنامه ” راستا کوچه” و ۳۶ درصد برنامه ” حرکت” در ساعات پخش اخبار استانی اعلام کرد.

خبرنگار سمیه امینی