مدیر عامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل خبر داد: تمهیدات جدید سازمان جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در میادین
مدیر عامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل خبر داد: تمهیدات جدید سازمان جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در میادین

جهت هماهنگی های هرچه بهتر و بیشتر برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در میادین تحت نظارت سازمان، با حضور مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز، مدیر کل اداره سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز ، مسئول بهداشت محیط شهرستان تبریز و رییس اتحادیه بارفروشان تبریز در محل میدان بزرگ میوه و […]

جهت هماهنگی های هرچه بهتر و بیشتر برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در میادین تحت نظارت سازمان، با حضور مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز، مدیر کل اداره سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز ، مسئول بهداشت محیط شهرستان تبریز و رییس اتحادیه بارفروشان تبریز در محل میدان بزرگ میوه و تره بار تبریز تشکیل جلسه دادند.
به گزارش آناک‌پرس به نقل از امور ارتباطات سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری تبریز، ابراهیم محمدی مدیرعامل سازمان در این جلسه با بیان اینکه تاکنون اقدامات متعددی برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا در میادین تحت نظارت انجام شده است خاطرنشان کرد:
برای کاهش شیوع این بیماری پروتکل های بهداشتی در بین مغازه داران و غرف توزیع شده و در ورودی میادین بنرهای رعایت نکات بهداشتی نیز نصب گردیده.
محمدی با تاکید بر اینکه مهم ترین راه برای کاهش شیوع بیماری کرونا در میادین، رعایت بهداشت فردی است گفت: ارائه خدمات مغازه داران و کارگران آنها، حتی باربری ها، باید با دستکش و ماسک انجام گیرد‌‌ و در موقع خرید و فروش ها حتما از کارت بانکی استفاده شود و همچنین حداقل فاصله یک و نیم متری را رعایت نمایند،وی در ادامه خاطرنشان کرد با اینکه عملیات شستشو و ضدعفونی در میادین تحت نظارت سازمان به طور مستمر و روزانه انجام میشود، اما از کلیه شهروندان خواستاریم که قبل از مصرف نسبت به ضدعفونی و گندزدایی آنها اقدام نمایند‌.
مدیرکل اداره سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز ضمن قدردانی از همراهی و همکاری اتحادیه بارفروشان در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در میادین میوه و تره بارگفت: مهمترین نکته همراهی غرفه داران و کارگران غرف در رعایت نکات بهداشتی فردی می باشد.
جهت جلوگیری از انتقال بیماری، تصمیم بر این شد تا صاحبان غرف، اقلام بهداشتی مصرفی غرفه داران و کارگران آنها از جمله؛ ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کننده را تهیه و در اختیار آنان قرار دهند تا در هنگام خرید و فروش استفاده نمایند.
شایان ذکر است در این جلسه بر لزوم استفاده درست از دستکش و ماسک و اطلاع رسانی مداوم بین مغازه داران برای رعایت نکات بهداشتی تاکید شد و همچنین ضد عفونی مداوم تجهیزات مغازه ها و دست‌های غرفه‌داران نیز مورد تاکید قرار گرفته شد و همچنین طبق تصمیم گرفته شده در جلسه از روز شنبه نظارت نمایندگان بهداشت را بر میادین میوه و تره بار خواهیم داشت.
در پایان جلسه از سیستم شستشو و ضدعفونی کننده تمام اتوماتیک که از روز شنبه برای خودروهای حامل بار و مراجعه کنندگان ارایه خدمات خواهد کرد بازدید بعمل آمد. این دستگاه در آینده نزدیک عملیات ضدعفونی را به وسیله دستگاه اوزون ساز که در آن بجای استفاده از محلول‌های ضدعفونی از اوزون استفاده میشود و توسط عوامل سازمان در حال تکمیل است انجام خواهد داد..