مرحله دوم انجام پایش باقیمانده های دارو، سموم، فلزات سنگین و رنگ ها در ماهیان قزل آلا
مرحله دوم انجام پایش باقیمانده های دارو، سموم، فلزات سنگین و رنگ ها در ماهیان قزل آلا

مدیر کل دامپزشکی استان از انجام مرحله دوم پایش باقیمانده های دارو، سموم، فلزات سنگین و رنگ ها در ماهیان قزل آلای استان خبر داد. به گزارش نسیم تبریز به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان ضمن اعلام این خبر افزود: مرحله دوم برنامه ملی پایش باقیمانده […]

مدیر کل دامپزشکی استان از انجام مرحله دوم پایش باقیمانده های دارو، سموم، فلزات سنگین و رنگ ها در ماهیان قزل آلای استان خبر داد.

به گزارش نسیم تبریز به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، دکتر امیرحسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان ضمن اعلام این خبر افزود: مرحله دوم برنامه ملی پایش باقیمانده های دارو، سموم، فلزات سنگین و رنگ ها در ماهیان قزل آلای رنگین کمان در سال ۱۳۹۹ با هدف ارسال نمونه ها به مرکز ملی تشخیص آزمایشگاه های مرجع سازمان دامپزشکی کشور انجام گرفت.

وی همچنین اظهار داشت: در این مرحله تعداد ۲۱ نمونه ماهی قزل آلا از واحدهای پرورش ماهی قزل آلای در سطح استان آذربایجان شرقی اخذ و نمونه ها جهت انجام آزمایشات باقیمانده آنتی بیوتیک ها، سموم ارگانوکلره، فلزات سنگین، مایکوتوکسین ها و رنگ ها در مرکز ملی تشخیص آزمایشگاه های مرجع سازمان دامپزشکی کشور ارسال گردید.

دکتر بهداد اعلام کردند مرحله اول پایش باقیمانده ها در ماهی قزل آلا در سال ۱۳۹۹ در مرداد ماه در قالب طرح ملی انجام گردیده بود.

مدیرکل دامپزشکی استان افزود: طرح پایش باقیمانده ها در فرآورده های خام دامی (شیر، عسل، تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز و گوشت مرغ) در قالب برنامه ملی به صورت سالانه انجام می گردد و ضمن آن پایش فرآورده های خام دامی و کنترل کیفیت محصولات تولیدی صنایع وابسته به دام با هدف کنترل معیارهای میکروبی و شیمیایی و کنترل فرآیند تولید به صورت ماهیانه در قالب اقدامات خود کنترلی واحدها و صحه گذاری اداره کل انجام می گیرد.

وی همچنین افزود: با آنالیز نتایج آزمایشات به عمل آمده خوشبختانه محصولات تولیدی استان از نظر معیارهای مختلف کنترلی منطبق با استانداردها ی ابلاغی می باشد.